25 év állattartás, és 10 év webáruházi működés után úgy döntöttünk, hogy üzletet nyitunk Budapest belvárosában.  Akik személyesen is ismernek minket, illetve a TM-Reptiles rendszeres vásárlóink már tudhatják, hogy mindig igyekeztünk, hogy több legyünk, mint egy "egyszerű" webáruház. Ez most is így van. A boltban terráriumi állatokkal, eleségállatokkal, terráriumokkal, lámpákkal, vitaminokkal, terrárium talajokkal és minden olyan dologgal várunk, amely szükséges kedvenced igényes tartásához. 

Terrarisztikai szaküzletünk így egy dinamikusan fejlődő környéken, a Corvin-negyedben kapott helyet. Alig 3 perc séta a nagykörúti villamos megállójától, a metrótól, így közösségi közlekedéssel is könnyen megközelíthetőek vagyunk, ha pedig kocsival jön valaki, akkor szinte mindig van hely az utcában. 

Ja. igen! A címünk 1082 Budapest, Kisfaludy utca 21.


Hüllőboltunkban nemcsak a különböző felszereléseket, terráriumokat találjátok meg, hanem számos terráriumi állatot is megnézhettek és persze meg is vásárolhatjátok őket.

Számos - a boltban megvásárolható - állat a saját tenyészetünkből kerül ki, de ahogy senki, így mi sem tudunk minden fajt tenyészteni. Azonban az elmúlt bő 25 évben mióta terrarisztikával foglalkozunk (merthogy előbb voltunk terraristák, mint webshop és bolt tulajdonosok) kialakult egy olyan kapcsolatrendszer, aminek köszönhetően tudjuk, hogy kik azok a megbízható tenyésztők, akiktől saját magunknak is vennénk állatot. 

Hüllőboltunkban találkozhattok szakállas agámákkal, leopárdgekkókkal, vitorlás gekkókal, különböző kígyókkal, vízi és szárazföldi (például görög) teknősökkel, kaméleonokkal, de egzotikus állatokkal foglalkozó kereskedésként mindig igyekszünk egy-két olyan különlegességnek is helyet szorítani, amelyet más terrarisztikai üzletben nem találsz meg.

Természetesen nemcsak a leendő kedvencedet vásárolhatod meg nálunk a teljes felszereléssel együtt. Eleségállat boltként is működünk, így folyamatosan ellátunk friss élő eleségállattal. Tücskök, sáska, csótányok, lisztkukac, gyászbogárlárva, selyemhernyó, katonalégy lárva, viaszmoly lárva és a különféle csótányok is megtalálható a kínálatunkban.

Minket hétköznapokon 10-18 óra között, szombaton pedig 9-14 óra között biztosan megtalálsz az üzletben. Természetesen sem bejelentkezésre, sem előzetes rendelésre nincsen szükség a vásárláshoz. Telefonon nyitvatartási időben a +36308120257-es számon érsz el.

Végezetül még néhány pillanatkép a boltból:

Elérhetőségeink összefoglalva:

1082 Budapest, Kisfaludy utca 21.

telefon: +3630-812-0257

nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10-18 óráig

                                    szombaton 9-14 óráig