Elfelejtettél eleséget rendelni a kedvencednek? Éppen pénteken égett ki a melegítő izzód? Vagy esetleg csak szombaton érsz rá, hogy átvedd a csomagodat? Megpróbálunk ezen is segíteni.

Bár csomagot hétfőtől péntekig adunk fel (eleségállatot hétfőtől csütörtökig), a pénteken feladott csomagokat már csak a következő héten hétfőn kézbesítették. Ez a házhozszállítással kért csomagokra a továbbiakban is igaz.

Viszont mostantól lehetőséged van arra, hogy ha pénteken reggel 9-ig leadod a rendelésedet, akkor az országban 179 postán már szombaton reggel átvehesd. 

Így szombatra is odaér az élő eleség, nem marad hideg terráriumban a kedvenced a hétvégére, stb.

Sajnos azonban nem tudunk minden postára, postapontra ilyen csomagot küldeni. Ha a rendeléskor beírod az irányítószámod, és a szállítási lehetőségek között megtalálod a "Postapont - szombati átvétel" lehetőséget, akkor a te lakóhelyeden is van olyan posta, ahol a csomagot átveheted.

Az ilyen posták listáját, illetve nyitvatartását itt is megtalálod: https://tmreptiles.eu/Postan_marado_csomag_szombati_napokon.pdf

Ha a kiszállítással kapcsolat bármilyen egyéb kérdésed lenne, vagy esetleg a te lakóhelyeden nincs ilyen posta (nem ajánlja fel a rendszer a lehetőséget a címed alapján), de elmennél valamelyik listában találhatóra, akkor azt rendelésednél a megjegyzés rovatban is jelezheted nekünk, és természetesen rugalmasan kezeljük a kérésedet.