Elrepesztette a terrárium alját a fűtőlap, vagy a tetejét a melegítő izzó? Nekicsapódott az ajtó a terrárium oldalának és az elrepedt? Kiesett a kezedből takarítás közben az ajtó és összetört? Esetleg valamelyik családtag nekicsapta az ajtót és kilincs összetörte az oldalát? Néhány „klasszikus” baleset, amelyek rendkívül bosszantóak, és ráadásul egyik terráriumkészítő sem vállalt ilyen esetekre garanciát. Eddig…

Nem elég, hogy ezek a bosszantó hibák, sok esetben nem csak esztétikai problémát okoznak, hanem sokszor veszélyessé, használhatatlanná teszik a terráriumot. Lehet új terrárium után szaladgálni, kitalálni, hogy hová tegyük a régit, stb.

A nálunk megvásárolható terráriumokra eddig is biztosítottunk 1 év garanciát. Ezek természetesen vonatkoztak arra az esetekre, ha esetleg a ragasztás+ elengedett volna, a háttér levált volna, stb. Szerencsére az elmúlt 10 évben egy esetben sem kellett terráriumot garanciálisan javítanunk, viszont egyre többször kértek tőlünk segítséget a fent említettekhez hasonló balesetek következményeinek kijavításában.

Éppen ezért találtuk ki a nálunk megvásárolt terráriumokra a törésgarancia szolgáltatást. Ez az alap garancia mellé néhány ezer forintért vásárolható meg 1 év időtartamra. A webshopban az adott terrárium adatlapján látható, hogy mennyibe kerülne a szolgáltatás arra a méretre, illetve természetesen eldönthető, hogy valaki kéri, vagy sem a törésgaranciát. Ha nem kéri, az alap garancia akkor is érvényes, ennek részletei itt, a lap alján megtalálhatók: TERRÁRIUM GARANCIA

Ha a terráriumod mellé a törésgarancia szolgáltatást is megvásárlod, akkor nem kérdezzük, hogy mi történt? Ki hibázott, csak cselekszünk. A törésgarancia szolgáltatáshoz a következő plusz előnyök járnak:

  • ha elrepedt a terrárium, akkor javítjuk (legfeljebb 1 hosszú és 1 rövid oldal)
  • ha el is tört a terrárium valamelyik lapja, akkor javítjuk (legfeljebb 1 hosszú és 1 rövid oldal)
  • ha a fűtőlap, vagy melegítő izzó által kibocsátott hő okozott repedést, törést, akkor javítjuk (legfeljebb 1 oldal, vagy tető)
  • ha eltört, lepattant az ajtó készítünk újat

A javításhoz természetesen el kell hozzánk juttatni a terráriumot, a javítás után pedig mi szállítjuk, vagy szállíttatjuk hozzád vissza, ami neked ingyenes.

És, hogy mit csinálj a kedvenceddel addig amíg nálunk van a terráriumod? Ebben is segítünk, hiszen a terrárium törésgarancia szolgáltatásunkban lehetőséged van arra, hogy a javítás idejére csereterráriumot kérj tőlünk, ami számodra szintén ingyenes. (A csereterrárium méretben nem feltétlenül egyezik meg a javításra leadott terráriummal.)

Szóval, ha szeretnéd extra biztonságot magad és kedvenced számára, akkor egy új terrárium árának töredékéért kérd a terrárium törésgarancia szolgáltatásunkat!