Menüpontok
Kosár

Rólunk

Egy életre szóló szerelem kezdete volt, amikor évtizedekkel ezelőtt az első egzotikus hüllők – pár darab zöld anolisz – megérkeztek akkor még a szülői házba. Persze ezeket újabb és újabb kedvencek követték, amíg már szinte elférni is alig lehetett a kis szobában.

Az elmúlt években több, mint 50 hüllő és kétéltűfaj egyedeit tartottuk hosszabb ideig, közülük jó néhány szaporodott is.

2012-ben jött az ötlet, hogy webáruházat nyissunk. A nagy külföldi márkák mellett megteremtettük a saját márkánkat is, amely szintén a TM-Reptiles névre hallgat.

A termékeknél a legfontosabb szempont az, hogy olyan dolgokat kínáljunk a vásárlóinknak, amelyeket mi is használunk, használnánk a saját állatainknál. Fontos a kedvező ár, de nem minden esetben törekszünk arra, hogy a TM-Reptiles termékek legyenek a legolcsóbbak, lényegesen fontosabb a minőség. 

Több nagy világmárkának (pl. az Arcadia és a Habistat) mi vagyunk a magyarországi márkaképviselete, így élvezzük nemcsak a gyári műszaki és garanciális támogatást, hanem azokra a tudósokra is számíthatunk, akik a legmodernebb termékeket fejlesztik.

Mára szerencsére sok olyan vásárlónk van, akiket gyakorlatilag barátként üdvözölhetünk egy-egy személyes találkozásnál. Mert webáruház ide, vagy oda mi fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot. Éppen ezért nyitottuk meg 2020-ban az üzletünket Budapest szívében a Corvin köznél

Itt nemcsak felszereléseket, hanem eleségállatokat és természetesen leendő kedvencedet is megvásárolhatod. Különböző kígyók, agámák, gekkók, kaméleonok, békák, ízeltlábúak és sok-sok már érdekes dolog vár nálunk. Állataink egy része a saját tenyészetünkből, a másik része pedig olyan tenyésztőktől származik, akiktől saját kedvencnek is szívesen vennénk állatot.

Hogy miért mi?

- mert kollégáink összesen 100 évnyi terrarisztikai tapasztalattal rendelkeznek

- mert mi sem tudunk mindent, de azt igen, hogy hol keressük

- mert tudjuk, hogy mit árulunk, a legtöbb terméket használtuk is már

- mert azt nézzük, hogy mi a legjobb az állatoknak, nem azt, hogy mi a legjobb a zsebünknek

- mert több, mint 15000 ember már bizalmat szavazott nekünk és nem éltünk vissza vele. Sokuk rendszeres vásárlónk.

Szóval ha kérdésed van, tanácsot szeretnél, vagy csak bizonytalan vagy valamiben akkor keress minket nyugodtan! És persze örülünk, ha sikereidet, eredményeidet, és nem utolsó sorban a véleményedet is megosztod velünk!


A fáradt srácok egy börze végén :) (fotó: TerraPlaza)