Menüpontok
Kosár

Terrárium felszerelések

Itt mindent megtalálsz, ami az igényes terrarisztikához szükséges. Kezdve a hátteres, vagy háttér nélküli terráriumoktól (amelyeket akár egyedi méretben, vagy igényre szabva is rendelhetsz), a terrárium világításhoz szükséges UVB fénycsöveken, terráriumi melegítő izzókon át, a fűtőlapokig.

  • terráriumaink a méretnek megfelelő vastagságú üvegből készülnek 3D műszikla háttérrel, vagy anélkül. A honlapon széria méreteket találhatsz, de egyedi méretet is készítünk. Ehhez vedd fel ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatot, vagy gyere el budapesti üzletünkbe!
  • a hüllők, kétéltűek és más terráriumi állatok tartása során fontos az ásványi anyagok, vitaminok pótlása. Nálunk megtalálod megfelelő vitaminport, kalciumport kaméleonod, agámád, gekkód, vagy más kedvenced számára. A görög és más szárazföldi teknősök, illetve egyes gekkófajok jól táplálhatók tápokkal is, ezekből is széles választékkal várunk
  • a terráriumok karbantartásánál, az állatok kezeléséhez szükség van speciális eszközökre. Ezek lehetnek kígyók kezelésére alkalmas kampók, vagy etetőcsipeszek, esetleg alomtisztító lapátok. 
  • különböző terráriumi etető- és itatótálaink, öntapadós és függeszthető etetőink, illetve a kaméleonoknak csepegtetőink biztosítják, hogy kedvencünk jól táplált és egészséges legyen
  • a flexáriumok (hálós terráriumok) kaméleonok és más hüllők (pl. agámák) nyári szabadban történő tartásához is ideálisak, míg a különböző jól szellőző tárolódobozaink az eleségállatok tartására, illetve frissen kelt állatok ideiglenes elhelyezésére is alkalmasak.