Menüpontok
Kosár

Leopárd gekkó terrárium 3D műszikla háttérrel S

Leopárd gekkó terrárium 3D műszikla háttérrel S
Leopárd gekkó terrárium 3D műszikla háttérrel S
Leopárd gekkó terrárium 3D műszikla háttérrel S
Leopárd gekkó terrárium 3D műszikla háttérrel S
Leopárd gekkó terrárium 3D műszikla háttérrel S
  • Cikkszám: LGTERRHS
27 890 Ft
Nettó ár: 21 961 Ft

Válassz az opciók közül!

50x30x30 cm méretű műszikla hátteres, elöl tolóajtós terrárium leopárd gekkók és más kisebb termetű talajlakó hüllő számára.

Az igényesen kidolgozott műszikla háttér plusz mászási felületet biztosít a gekkók számára. A háttér körül sehol sincsenek rések, így oda nem tud bemászni az eleség.

A hatékony szellőzés érdekében a terrárium tetején lévő szellőzőrács mellett a terrárium elején is található rejtett szellőző. A terráriumot úgy alakítottuk ki, hogy egy kis fantáziával ideális élőhelyet alakíthatunk ki fiatal leopárdgekkóknak. Aljzatnak használhatjuk a Habistat Repti Cand emészthető homokot, vagy a Zoomed Vitasand vitaminos homokokat, amelyek akkor sem okoznak problémát, ha esetleg lenyeli a kis gekkónk. Ha igazán azt szeretnénk, hogy a terrárium olyan legyen, mint a kis gekkónk élőhelye, akkor a Habistat Leopard Gecko Bedding talajt javasoljuk.

Dekorációnak tehetünk a terráriumba TM-Reptiles Kórót, köveket és faágakat. Szükségünk lesz még egy búvóhelyre, egy vizestálra, illetve egy olyan etetőtálkára amelyből nem másznak ki a kukacok. 

A terrárium fűtése a tetejére helyezett melegítő izzóval a leghatékonyabb. Ehhez mindig kerámia foglalatos fém burát használjunk.

A terrárium rendelhető teljes felszereléssel együtt, berendezve is. Ezzel kapcsolatban kérjen ajánlatot elérhetőségeinken.

Az üveglapok élei géppel csiszoltak, a vágások, illesztések pontosak. 

Minden terráriumunkra egy év garanciát vállalunk, a részletes feltételek itt, az oldal alján olvashatók: TERRÁRIUM GARANCIA

Az alap garancián túl lehetőség van törésgarancia igénylésére is. Ez az alap garancián túl az alábbiakra vonatkozik: 

  • repedés (legfeljebb 1 hosszú és 1 rövid oldal)
  • törés (legfeljebb 1 hosszú és 1 rövid oldal)
  • fűtőlap, vagy melegítő izzó által kibocsátott hő okozta repedés, törés (legfeljebb 1 oldal, vagy tető)
  • ajtótörés

A kiterjesztett garancia esetén a termék eljuttatása a gyártó/forgalmazó részére az ügyfél feladata és költsége, a javított termék visszajuttatása az ügyfél részére a gyártó feladata és díjmentes. Igény esetén a javítás idejére csereterráriumot biztosítunk (méretben eltérhet a javítandó terráriumtól)

A terrárium méreteit a következő sorrendben adjuk meg: szélesség x mélység x magasság. 

A terrárium szállítási díja futárszolgálattal 4500 Ft. (a rendszer által számolt alap szállítási költséget manuális módosítjuk)

A házhozszállítás díja Budapesten, és a főváros környéki településekre (Dunakeszi, Fót, Veresegyház, Gödöllő, Isaszeg, Pécel, Maglód, Csömör, Kistarcsa, Kerepes, Monor, Üllő, Vecsés, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Érd, Diósd, Budakeszi, Budaörs, Budakalász) egységesen 3500 Ft. 

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!