Menüpontok
Kosár

Szállítási és fizetési információk

FIGYELEM! A TM-Reptiles terrarisztikai webáruház és a TM-Reptiles terrarisztikai szaküzlet önálló üzletként működnek, ezért a webáruház oldalain megjelenő termékek árai, az akciók az üzletben kínált áraktól eltérhetnek. A webshop árat a webáruházban leadott rendelés esetén garantáljuk. Rendelésedet kérheted az üzletben történő átvétellel is. 

Nekünk is az a fontos, hogy rendelésedet minél hamarabb összekészítsük, és átvehesd, vagy eljuttassuk hozzád. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az üzletünkben történő átvételnél akár azonnal átvehető a kért termék (ha van raktáron), a többi átvételi módnál, futárszolgálatnál pedig 1-2 munkanappal a rendelésed után már nálad lehetnek a kiválasztott termékek. Ne lepődj meg, ha a rendelésed visszaigazolásában a 2-5 munkanapos határidő szerepel. Ha esetleg valami miatt ennél hosszabb időbe telne egy rendelés teljesítése ügyfélszolgálatunk e-mailben, vagy telefonon egyeztet majd veled.

A csomagok aznapi feladása akkor lehetséges, ha a rendelés, és előre utalásnál annak ellenértéke legkésőbb reggel 9 óráig beérkezett hozzánk, és valamennyi termék rendelkezésre áll.

Rendelésedet kifizetheted készpénzzel az üzletünkben, utánvéttel az futároknál, és a Postapontokon is. 

Ha számodra kényelmesebb, akkor a rendelésed összegét átutalhatod a 10402094-50526855-48781008 számú bankszámlánkra is. Kedvezményezett neve: TM-Group Bt.

Kérünk, hogy a közlemény rovatba mindig írd be a rendelésed azonosítóját, mert így megkönnyíted az adminisztrációt, és gyorsabban kapod meg a rendelésedet. A termék átvétele, vagy elküldése csak az utalás beérkezése után történik meg.

Ha személyesen vennéd át a csomagodat…

Az a legrugalmasabb, ha a 1082 Budapest, Kisfaludy utca 21. szám alatt található terrarisztikai szaküzletünkbe kéred a csomagodat. Itt nemcsak átveheted a rendelésedet, hanem ha még hirtelen eszedbe jutna, hogy valamit kifelejtettél belőle, akkor ki is egészítheted. Itt tudunk egy jót beszélgetni, és igénybe veheted ingyenes szolgáltatásainkat is (pl. bemérjük az UVB lámpádat, hogy jó-e még). 

Ez az átvételi mód ingyenes.

Fontos, hogy az üzletünkben a csomag összekészítésétől számított 3 napig vehetők át a csomagok, az eleségállatokat tartalmazó rendelések átvételére 1 nap áll rendelkezésre.

Házhozszállítás futárszolgálattal…

A futárszolgálat a feladás napján (általában délután) egy e-mailt küld majd neked, hogy a csomagodat összekészítettük, felvételre vár és a csomagszámot is megkapod. 

A házhozszállítás díja: 1290 Ft

Postapontra (postán maradó is ez) szállítás díja: 1-4000 Ft érték között 1490 Ft, 4001 Ft-tól 1290 Ft

Az utánvétes fizetés díja 300 Ft.

Eleségállatot tartalmazó csomagok esetében házhozszállításhoz a minimális rendelési érték 4000 Ft.

Ezek a szállítási díjak a terráriumot tartalmazó és néhány nagy méretű termékre, vagy nagy súlyú termékre nem nem vonatkoznak!!! 

Bizonyos termékek (például terrárium sín) nagy mérete miatt a futárszolgálat plusz költséget számít fel. Ezeknek a szállítási díja 1-25000 Ft rendelési érték között 1990 Ft, 25001 Ft rendelési érték felett 1390 Ft.

A 20-30 kilogramm súly közötti csomagok feladási költsége 2490Ft. A 30-35 kilogramm között 3990 Ft. A 35 kilogramm súlyt meghaladó rendeléseket több csomagban tudjuk feladni, a feladási díj ez esetben csomagonként értendő.

Élő eleségállatot tartalmazó csomagok esetében 5 Celsius fok alatti és 25 fok feletti hőmérséklet esetén csak akkor tudunk felelősséget vállalni a csomag tartalmáért, ha azt a vásárló Postapontra, vagy postán maradóra kéri.

Csomagot csak magyarországi címre tudunk küldeni, más országokba nem szállítunk.

Ha terráriumot is rendeltél…

A kisebb üvegterráriumok küldhetők futárszolgálattal, azonban ezek is körültekintő csomagolást igényelnek. Az ilyen csomagok kiszállítási díja függ a terrárium méretétől. Azt, hogy az adott terráriumot küldjük-e futárszolgálattal, illetve mennyi a szállítási költség azt jelezzük a termék leírásában. A terráriumok házhozszállítása Budapesten és környékén 3500 Ft. A rendszer ebben az esetben a megfelelő szállítási díjjal kalkulál majd. A csomagot mindig törékeny biztosítással küldjük.

A szállítási díj nem függ a rendelés értékétől, és terráriumonként értendő (kivéve a saját autós kiszállításnál). 

Azokat a terráriumokat, amelyek már nem küldhetők el a futárszolgálattal (a méretük és/vagy súlyuk miatt) a saját autónkkal tudjuk házhoz szállítani. Ennek díja Budapesten és az M0 közvetlen szomszédságában lévő településeken egységesen 3500 Ft

Azokra a terráriumokra, amelyeket csak a saját autónkkal tudunk kiszállítani, és kívül esnek a Budapest és környéki településekre vonatkozó szállítási területen egyedi szállítási költséget számolunk, ezeket minden esetben megtalálod az adott terrárium leírásában.

A szállítási költség ilyen esetekben 7990 Ft és 9990 Ft között lehet.

Ezt a költséget a rendszer nem számolja a kosárban, a szállítási költséget manuálisan adjuk hozzá a rendeléshez.

Saját autóval végzett nagyobb távolságokra (üzletünktől több, mint 80 km) fenntartjuk a gyűjtőfuvar szervezésének lehetőségét, így a szállítási idő a postával küldött terráriumokéhoz képest pár nappal meghosszabbodhat. Ezt természetesen a rendelés leadása után jelezzük neked.

A saját autós kiszállításoknál a kollégáink az első zárt ajtóig/kapuig viszik a terráriumot. Annak mozgatása a telekhatáron, lépcsőházon, lakáson belül a megrendelő feladata!